Pregovori između Pankova i Zvezde propali?

Iako su klubovi dogovorili saradnju, predsednik Nišlija sada tvrdi da je štoper u planovima za narednu sezonu, uprkos interesovanju za njega

Foto: MN Press

Predsednik Radničkog iz Niša, Ivica Tončev, ističe da je Radovan Pankov važan šraf u timu ekipe sa Čaira i navodi da je on blizu ostanka u Nišu, iako je za njega zainteresovana Crvena zvezda.

Naime, kako je Telegraf najavio, Zvezda i Radnički su postigli dogovor oko obeštećenja za Pankova u iznosu od 300.000 evra, ali igrač nije bio zadovoljan ponuđenim ugovorom na Marakani u iznosu od 10.000 evra mesečno.

Crveno-beli imaju takav princip kada su u pitanju pojačanja iz domaće lige i ne žele da menjaju princip ni kada je Pankov u pitanju.

Ivica Tončev. FK Radnički Niš

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pankov ostaje u Nišu, tvrdi Tončev; Foto: Marko Todorović

On nije prihvatio prvu ponudu i tražio je vreme da razmisli. Sa druge strane, ni Zvezdi se ne žuri, jer prelazni rok za crveno-bele počinje tek 15. juna.

Izjava Tončeva nagoveštava da je situacija trenutno na "stend baju" kada je u pitanju dogovor Pankova i Zvezde, iako igrač ističe da novac nije prepreka između njega i crveno-belih.

Našu ekipu izvanredno je ukomponovao trener Nenad Lalatović, sa saradnicima. Nastavićemo jačanje Radničkog, što znači da nema razgradnje ekipe. U našim planovima je da i Radovan Pankov, bez obzira na sve ponude, ostane do kraja ugovora u Nišu. Dokazao je u ovoj sezoni da može biti novi vođa Reala sa Nišave. I ne samo njega, već i ostale igrače iz kostura, pod ugovorom, zadržaćemo u klubu.

- Znam da bi fudbalera takvog kalibra, kakav je Pankov, zbog potencijala i kvaliteta, poželeli mnogi u Srbiji i inostranstvu. Za sada, Pankov ostaje na Čairu i sa njim, planiranim pojačanjima i mladima iz omladinskog pogona i iz ovog dela Srbije koji su se nametnuli tokom sezone, stvorićemo jači Radnički. Ponoviću, stvaramo Radnički koji će u narednoj sezoni jurišati na titulu prvaka Srbije - rekao je Tončev za Žurnal.

telegraf.rs