Predstavljen kao veliko pojačanje Crvene zvezde, nije se snašao a sad ima poruku za hejtere

Eli Babalj veruje u sebe, iako je od decembra 2019. godine bio bez kluba

Eli Babalj je jedno od imena koje je ostalo upamćeno u Crvenoj zvezdi kao jedan od većih promašaja u poslednjoj deceniji.

Visoki napadač iz Australije, poreklom sa naših prostora, nije se najbolje snašao na Marakani, gde je stigao kao veliki potencijal uz epitete "novi Ibrahimović", "novi Viduka", "novi Žigić" i slično...

Ipak, jedina sličnost sa pomenutim igračima i Babalja bila je visina, jer u Zvezdi nije pokazao gotovo ništa, ali ni u ostalim klubovima u kojima je igrao kasnije.

I pored skromne statistike za napadača, ali i duge pauze od dve godine, pre nego što je nedavno potpisao za Njukasl Džetse iz Australije, Babalju ne manjka motiva da se dokaže.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Pre svega, zbog onih koji su sumnjali u njega. Smatra da u poslednjih pet klubova nije mogao da se pokaže, jer je došao usred sezone, pa mu je bilo teško da sustigne ostale saigrače.

Veruje da će sada uspeti da razuveri sve koji su sumnjali u njega i da će dati sve za klub, trenera i porodicu, koji veruju u njega.

Fudbal mi mnogo znači. Zahvalan sam na ovoj prilici Zaista želim da uverim ljude da greše što sumnjaju u mene i daću sve što mogu za one koji veruju u mene, a to su ovaj klub, trener i moja porodica, koja me je podržavala tokom teškog perioda.

- Ne želim da se vraćam nazad, ali poslednjih pet klubova za koje sam potpisao, potpisao sam za njih u toku sezone ili pri kraju sezone. Nemate dovoljno treninga sa grupom koja je već u sezoni. Teško je da ih stignete, ali zato je ovo dobro što sam došao prvog dana pred početak priprema, da imam tri meseca pravog treninga da unapredim svoje telo. Imam još šest nedelja da radim na tome i da se pripremim za start sezone.

(Telegraf.rs)