Predsednik najavio izgradnju nacionalnog stadiona, kao i obnovu “Marakane” (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će biti izgrađen Nacionalni stadion u Beogradu, da će se graditi novi stadioni u malim gradovima, ali da će biti uloženo i u obnovu stadiona Crvene Zvezde, Partizana i Vojvodine.

Na pitanje novinara kako komentariše to što opozicija kritikuje što će biti uloženo 500 miliona evra u stadione, Vučić kaže da je Dragan Đilas osetljiv čim se pomene 500 milona pošto je sa svoje četiri firme u periodu od 2007. do 2013. prihodovao 500 miliona evra.

Vučić ističe da će, za razliku od njega, država da pravi stadione u našim gradovima koje će da stvore novu vrednost, čitave nove gradove u okolini gde budu pravljeni, što će stvoriti novi ivnesticioni ambijent, na primer, za Vranje ili Leskovac.

"Uradićemo i u Begoradu Nacinalni stadion kojim možemo da se ponosimo. Pogledajte, ni na šta sada ne liče stadioni Zvezde i Partizana i zato sada dajemo novac i za obnovu Partizanovog i Zvezdinog stadiona, kao i stadiona Vojvodine u Novom Sadu, da možemo da se ponosimo na njih.

Vučić kaže da novac troši za tu namenu i napredak države, a ne za nečije bogaćenje, kao u vreme kada je Đilas bio na vlasti.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dodao je i da mu je neko poslao video klip gde neki veliki strčnjak kaže da u Beogradu na vodi nema kanalizacije.

"I vi stanete i kažete, pa jesi li ti normalan, zdrav, pri sebi da u Beogradu na vodi nema kanalizacije. a kažu da je to neki veliki genije i stručnjak... Sada će izbori tako da će i Bastać u političku istoriju", dodao je Vučić.

Novosti