PREDRAG ROGAN: Zvezda je zaslužila pobedu, ali ne ovako!

Napredak je poražen od Crvene zvezde golom Marka Marina iz slobodnog udarca u 97. minutu, a evo šta je o tome rekao trener Kruševljana.

Predrag Rogan je čestitao Zvezdi na pobedi koja je bila zaslužena, ali ne na ovaj način.

– Prvo bih čestitao svim akterima utakmice, nadam se da su gledaoci uživali, mi nismo bili na svom nivou, Zvezda je domninirala, zaslužila je pobedu, ali ne na ovakav način. I mi imamo porodice i živimo od fudbala, nismo se obazirali prethodno na neke stvari koje se dešavaju, ali zaboli kada na ovakav način izgubite utakmicu – rekao je Rogan.

Potom je šef stručnog štaba Napretka bio emotivan.

– Iskren sam, Zvezda je i ranije zaslužila pobedu, ali neke stvari zabole, jer treba ući u svlačionicu i pogledati igrače u oči, ovo je već treća utakmica da se neke stvari dešavaju, a da smo nemoćni ni mi sa klupe i igrači, treba još neki ljudi da se zapitaju da i mi imamo porodice, da živimo od ovoga, da treba ponovo da dođu sa nekom ambicijom da igraju fudbal i da predstavljaju Napredak. Ovo je usud našeg posla i ambijenta u kojem radimo. Ne umanjujem pobedu Zvezde, ali ostaje bol da primite gol u zaostavnom vremenu, ali moramo dalje, nema nam druge.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Novinare je zanimalo zašto niko ne digne glas.

– Ja sam rekao u svlačionici ljudima iz kluba koji su trebali da odreaguju posle utakmice protiv TSC-a, videli ste šta se dešavalo, ovo je već treća utakmica, mi smo neke, da ne kažem, marionete… ali samo da kažem da i ovi momci imaju porodice – završio je Rogan.