PREDIVAN GEST CRVENE ZVEZDE! Dečak sa viralnog snimka se družio sa igračima, bio u svlačionici…

Veliko srce crveno-belih

Košarkaši Crvene zvezde iza sebe imaju jednu od najboljih utakmica u svojoj istoriji, kada je reč o utakmicama u Evroligi. Oni su na svom terenu slavili protiv Fenerbahčea sa 87:56, čime su praktično i pregazili ovu ekipu iz Turske.

Međutim, pored sjajne partije, ovaj meč je prošao u znaku još jedne lepe stvari, a to je način na koji se Crvena zvezda ponela prema malom dečaku, koji je praktično postao simbol kluba u mečevima protiv Monaka i Bajerna.

Sve se odigralo veoma lako, dečak je upao u žižu javnosti posle meča sa Monakom, kada je jedan snimak pokazao njega kako se raduje, a onda potom isti dečak, utakmica sa Bajernom i njegove suze koje su oduševile sve navijače.

Telegraf je uspeo da dođe u kontakt s njegovim ocem, gde je pričao o dečaku i utakmici, a brzo je reagovala i Zvezda koja ga je pozvala da bude počasni gost protiv Fenerbahčea sa svojom porodicom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dečak je uživao pored terena, pre meča je išao i do svlačionice, gde je zagrlio sve košarkaše, a takođe je na terenu bio i sa Jagom Mateusom, gde je šutirao na koš.

(Telegraf.rs)