Pred Borac iz Čačka: “Pokazali su u više na vrata da mogu kvalitetno da igraju”

Zvezda u sredu igra zaostali meč sa Čačanima u ABA ligi

"Borac je pokazao u više navrata da može da odigra jako kvalitetno i mi moramo biti spremni da odigramo dobar meč", izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Crveno-beli u sredu od 18.05 sati u hali "Aleksandar Nikolić" igraju zaostali meč 15. kola ABA lige protiv čačanskog Borca.

Ritam je žestok i u rotaciji koju imamo i kakva jeste, što nam dodatno otežava situaciju, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Borac je pokazao u više navrata da može da odigra jako kvalitetno. Moramo biti spremni da odigramo dobar meč i da uradimo sve što se očekuje od nas kako bi stigli do bodova u ovom meču - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda ovaj susret dočekuje posle osvajanja Kupa Radivoja Koraća, a košarkaš Marko Simonović ističe da neće bit lako protiv Čačana.

Očekuje nas izuzetno teška utakmica protiv protiv ekipe Borca i zbog velike potrošnje na završnici Kupa, kao i manjka igrača koji još uvek nisu sa nama zbog virusa. Naredni protivnik je iskusan tim koji je pobeđivao ekipe koje su na papiru kvalitenije, uz sve to imaju dodatni motiv jer se bore za što bolju poziciju u ABA ligi.

- Imamo malo vremena da se pripremimo za utakmicu, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo svoj maksimum. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo u okolnostima u kojima se nalazimo - rekao je Simonović.

(Telegraf.rs/Tanjug)