PRAVO NIOTKUDA! Zvezda dovela desnog beka!

Nikola Glišić potpisao je ugovor na dve godine i šest meseci

U Crvenoj zvezdi vredno se radi na pojačanjima. Nakon što je na stadion "Rajko Mitić" pristigao Kristijan Pičini, prema saznanjima Mozzart Sporta, došao je još jedan fudbaler, ovoga puta iz Prve lige Srbije.

Reč je o Nikoli Glišiću, desnom beku iz IMT-a, koji je napunio 22 godine.

Potpisao je ugovor na dve godine i šest meseci uz opciju da se saradnja potom produži na još jednu sezonu. U prolećnom delu sezone ostaće u svom matičnom klubu, jer će tamo imati garantovane minute.

Situacija bi, doduše, mogla da se promeni na leto kada ugovori ističu Marku Gobeljiću i Milanu Gajiću, što bo značilo da Glišić može da postane Pičinijeva rezerva, ako se nametne i ukoliko u crveno-belom taboru odluče da se i definitivno rastanu sa pomenutim dvojcem.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Što se samog Glišića tiče, on je ponikao u Radničkom iz Obrenovca koji je proteklih godina dao nekoliko igrača za mladu reprezentaciju Srbije.

Prošle zime bio je na probi u Čukaričkom, ali nije prošao. Međutim, priča se da je sada najbolji desni bek drugog po kvalitetu takmičenja u našoj zemlji.

Postigao je tri gola na 18 mečeva, samo jednom nije bio u startnoj postavi, a prelazak u Zvezdu mogao bi da mu bude odskočna daska za dalji napredak.

(Telegraf.rs)