PRAVO NIOTKUDA! Barselona ukrala Zvezdi trenera…

Crvena zvezda će u narednoj sezoni imati novog trenera u stručnom štabu Duška Ivanovića.

Crvena zvezda Meridianbet će izgledati drastično drugačije sledeće sezone.

To je jasno već posle odlazaka Hasana Martina, Džona Holanda i Ognjena Dobrića, a sada je došlo do promene i u stručnom štabu. 

Španski trener Karles Marko više neće biti saradnik prvog trenera Duška Ivanovića pošto je prihvatio ponudu da ode u Barselonu, prenosi španski košarkaški portal "Home of Glory".

Marko je dobio ponudu da bude u stručnom štabu novog trenera Barselone Rožera Grimaua, koji želi iskusna lica u svom prvom ozbiljnijem trenerskom zadataku, a veruje da upravo od učenika Duška Ivanovića može mnogo da nauči. A dobro ga poznaje i iz dana u reprezentaciji Španije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Karles Marko je prethodne sezone osvojio dva trofeja sa Crvenom zvezdom, a skrenuo je pažnju na sebe kada je posle isključenja Duška Ivanovića protiv Partizana - vodio tim do pobede. 

Kao igrač nastupao je za Huventud, Manresu, Saragosu, dok je kao trener radio u Manredi, Ovijedu i Valensiji. Za sada nije poznato ko će zameniti Španca u stručnom štabu Duška Ivanovića u kome su još Nenad Jakovljević, Vladan Radonjić, Todor Galić, Miljan Nićiforović, Igor Tomašević, Milorad Ćirić, dr Nebojša Mitrović, dr Boris Gluščević.

Mondo.rs