PRAVA BOMBA!: Zvezda našla ‘mađioničara’ za mesto na krilu!

Posle neuspelih pregovora sa Darkom Lazovićem, Crvena zvezda je ‘naciljala’ novu metu za poziciju krila.

Crvena zvezda je ovog leta dovela čak osam pojačanja, a stručni štab smatra da je potrebno još makar jedno, i to na poziciji krila. Zapravo, već duže vreme se priča o odlasku El Fardua Bena, koji ima ponude i vrlo je važno pronaći zamenu za reprezentativca Komorskih ostrva.

Prema saznanjima HotSporta, novo ime na listi želja je kapiten belgijskog Sent Trudena, Džordan Botaka. U pitanju je fudbaler iz Konga, koji ima 26 godina, visok je 184 centimetra i najbolje se snalazi na poziciji desnog krila.

U karijeri je bio član Klub Briža, Belenenseša, Ekselziora, Lidsa, Čarltona i sada Sent Trudena, gde je od 2017. godine i ima ugovor do kraja ove sezone, a u Belgiji je poznat i kao ‘mađioničar’.

Njegova cena na poznatom sajtu ‘Transfermarkt’ iznosi 1.500.000 evra, a vrlo brzo ćemo pokušati da saznamo kakvi su uslovi koje mu Zvezda nudi.

U svakom slučaju, njegov dolazak značio bi prodaja El Fardu Bena, koji ovog leta ne igra na nivou od prethodnog, kada je bio jedan od najzaslužnijih igrača za ulazak Crvene zvezde u Ligu šampiona.

hotsport