Poznato startnih 11 Crvene zvezde – Jirka se odlično pokazao (FOTO)

Već je jasan Zvezdin tim za prolećnu premijeru! I Milojevićev izbor za jučerašnji duel sa Rabotničkim nedosmisleno je pokazao da je 90 odsto startera za meč sa Vojvodinom 16. februara poznat.

Kao jedina dilema nameće se ko će u špic, ali sudeći prema dosadašnjim zbivanjima na pripremema u Turskoj Ričmond Boaći bi trebalo da ima prednost u odnosu na Milana Pavkova.

Odluku će kreirati i zdravstveno stanje Boaćija, jer su se pojavili manji problemi sa zglobom. Milojević, zaista, ima težak izbor, jer su oba centarfora pokazala dobru formu, a iza sebe imaju dela koja im daju osnov da kažu da zaslužuju mesto u 11.

U odbrani je sve jasno, u standradni kvartet je ušao Milunović umesto Degeneka koji je prekjuče debitovao za Al Hilal. U defanzivnom delu veznog reda Jovančić i Jovičić nametnuli su se kao, trenutno, najbolja kombinacija. Konkurencija je tu oslabljena povredom Vulića.

Na desnom krilu neprikosnoven je Ben, u sredini ofanzivnog dela veznog reda Marin, a Jirka je uspeo da se nametne kao prvi izbor na levom krilu, ispred Simića i Vukanovića. Slovak je zablistao protiv Ludogoreca, ukoliko odigra na tom nivou i protiv Maribora nema dileme da će se 16. februara da se predstavi Delijama.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Poslednji Milojevićev filter je prekosutra, kad je generalna proba protiv Maribora. Očekuje se da na tom meču trenutno prvih 11 provedu na terenu veći deo utakmice i da Sovenci posluže kao idealan test za ono što crveno-bele čeka u februaru kad će rivali na Marakani biti Vojvodina i Partizan.

Poziciju na kojoj je Jirka može još eventualno zamenuti Ivanić, no videćemo kako Milojević slaže karte!

Izvor: Žurnal