Poznat sastav Crvene zvezde za SURDULICU, JIRKA starter (FOTO)

Po svemu sudeći Milojević čuva "snagu" za derbi

Kadrovski problemi mučili su Crvenu zvezdu pred gostovanje u Surdulici, poslednji meč uoči 159. Večitog derbija sa Partizanom, koji će se 2. marta odigrati od 18 časova u Ljutice Bogdana. 

Sam Vladan Milojević je uoči meča podsetio da su van stroja Milan Rodić, Marko Gobeljić i Dušan Jovančić, ali nije tajna ni da Zvezda ima širok repertoar polivalentnih igrača u kadru, što se dobro moglo videti i protiv Vojvodine, koja je na Marakani pala sa 4:0.

Tada je Milan Gajić odlično odigrao na levom beku, pa se i ovaj put ispred Borjana može očekivati isti odnos snaga, Stojković, Milunović, Savić i Gajić, kojima će posao olakšavati Čaušić i Jovičić.  Napred će mali nedostatak biti odsustvo Bena na krilu, koga će zameniti Erik Jirka, koji je pesmom Delija najavio duel u Surdulici.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Veljko Simić se očekuje kao starter, Ričmond Boaći takođe, kao udarna igla napada, dok će uloga glavnog organizatora igre biti rezervisana za Marka Marina.

Shodno ovome, u Surdulici se očekuje sledeći sastav: Borjan, Stojković, Savić, Milunović, Gajić, Čaušić, Jovičić, Simić, Jirka, Marin, Boaći.

Telegraf.rs