Poznat sastav Crvene zvezde za Monako! Crveno beli izlaze u najjačem sastavu!?

Biće ovo gotovo identičan sastav kao na poslednjem evropskom meču i večitom derbiju, uz jednu promenu

Fudbaleri Crvene zvezde od 21.00 na Marakani igraju meč prvog kola grupe H Lige Evrope. Izabranici Miloša Milojevića imaće težak zadatak protiv jedne od najboljih ekipa u Francuskoj, ali su optimisti pred ovaj meč.

Peh za crveno-bele je povreda Mirka Ivanića, za koga je neizvesno da li će uopšte biti u protokolu, a umesto njega će od starta zaigrati Kingsi Kangva.

Kada je sastav u pitanju, sve ostalo će biti gotovo identično kao i na poslednjem evropskom meču protiv Makabija i protiv Partizana.

Ponovo se olekuje da ulogu po desnoj aut liniji dobije Strahinja Eraković, iako mu to nije prirodna pozicija. Ostatak odbrane ostaje isti kao na derbiju. Milan Rodić je odmarao za meč protiv TSC-a, a sada se vraća uz levu aut liniju.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sanogo će ponovo biti bedem između veznog reda i odbrane, a za kreaciju će uz Kangvu biti zadužen i Kanga. Bočne pozicije su rezervisane za Kataija i Bukarija, a mesto startnog napadača za Aleksandra Pešića.

Podsetimo i da je Zvezda i za ovaj meč organizovala akciju za navijače uz molbu da svi dođu na stadion sa malim barjakom i da pokažu sjajnu sliku sa Marakane u Evropi.

Telegraf.rs