Poznat novi klub Vladana Milojevića? Mnogi će biti iznenađeni

Poštovan u zemlji Helena.

U smiraj 2019. godine grčki mediji bave se novim klubom Vladan Milojevića. Aalizirju budućnost doskorašnjeg trenera Crvene zvezde, pitajući se da li postoji šansa da se on tokom ove sezone vrati u zemlju Helena.

Podsetimo, Grci “svojataju” 49-godišnjeg stručnjaka, pošto je on veliki deo igračke, ali i trenerske karijere proveo u toj zemlji. Ima njihovo državljanstvo, dok njegov sin Nemanja trenutno igra za mladu reprezentaciju Grčke.

Zbog svega toga je Milojević veoma poštovan u Grčkoj i često se piše o njemu u medijima. Posle njegove ostavke na stadionu “Rajko Mitić”, ponadali su se da će preuzeti nekog od tamošnjih superligaša, ali od toga najverovatnije neće biti ništa.

Vladan Milojević

Foto: MN Press

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kako piše Marka, u ovom trenutku nije slobodan nijedan posao u Grčkoj koji bi mogao da privuče Milojevića. Masimo Karera je nedavno potpisao ugovor sa AEK-om iz Atine na godinu i po dana, dok Olimpijakos i Panatinaikos ne razmišljaju u ovom trenutku o promeni trenera. Timove poput Panioniosa, koji je Milojević već trenirao, srpski stručnjak je odavno prerastao.

Zato se Grci plaše da bi to što je trenutno bez ugovora mogli da iskoriste bogati Arapi ili Kinezi. Već se pisalo da postoji interesovanje za Milojevića u Kini i Emiratima, ali je on do sada odbijao da razgovara na tu temu. Ipak, sada bi to moglo da se promeni, pre svega zato što, kako Grci pišu, “novac koji Azijati nude nije lako odbiti".

Srbijadanas