POVREDA KANGE ZABRINULA DELIJE! Evo do kad će pauzirati Gabonac

Grimasa na licu Gabonca prilikom oštrog starta je bila prilično bolna, pa ostaje da se vidi kakav će biti stepen povrede, odnosno da li iskusnog vezistu očekuje pauza

Izašao je trener Crvene zvezde Dejan Stanković sa najjačim timom na megdan TSC-u u četvrtfinalu Kupa Srbije, kako bi izbegao bilo kakav neželjeni epilog na putu ka samoj završnici Kupa Srbije, ali crveno-beli su u osmom minutu ostali bez Gelora Kange.

Pouzdani Gabonac teren je napustio u osmom minutu, nekoliko minuta nakon što je na njega prilično žustro startovao Bertalan Boškaj.

Mladi vezista je bio prilično neporezan, snažno je stao direktno na članak Kangi, koji je pokušao da nastavi utakmicu, ali nije mogao da nastavi dalje.

Grimasa na Kanginom licu prilikom direktnog starta je bila prilično bolna, pa ostaje da se vidi kakav će biti stepen povrede, odnosno da li Gabonca očekuje pauza.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kako saznajemo povreda nije ozbiljna, u pitanju je samo udarac i Gabonac će se vratiti na teren kroz koju utakmicu.

Kanga je ove sezone odigrao 38 utakmica za crveno-bele i postigao tri gola, uz pet asistencija. Bio je vrlo bitan faktor i u evropskim mečevima srpskog šampiona ove sezone.

Inače, meč između Crvene zvezde je bio prilično napet tokom čitavog prvog poluvremena, a nastao je i pravi metež na terenu posle isteka pola časa igre, kada je Nemanja Petrović startovao na Aleksandra Kataija, a onda su u verbalnom obračunu učestovale klupe oba tima.

Mozzartsport