POVRATAK U ZVEZDU!? Nisam hteo da idem bilo gde, Zvezda je moja druga kuća – ponovo sam se rodio!

Srećan zbog toga što je ponovo u voljenom klubu

Novo lice na treninzima Crvene zvezde je Slavoljub Srnić.

Jedan od najvažnijih igrača ere Vladana Milojevića je raskinuo ugovor sa ekipom Las Palmasa i trenutno održava formu na Marakani.

- Konačno sam kod kuće… Prvo sam počeo malo sam da treniram i onda sam se čuo sa ljudima u Zvezdi, da vidim ako postoji mogućnost da treniram i ostanem u formi.

- Mnogo je drugačije i lakše kad radiš sa ekipom, i nije bilo nikakvih problema. Pričao sam malo i sa Dejanom Stanković, rekao je Mister da ni on nema nikakav problem sa tim, tako da je sve super ispalo.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kako se oseća ponovo u svojoj "drugoj kući"?

- Veruj mi, ponovo sam se rodio. Znaš kako mi je bilo lepo prvi dan sad, kao da nisam ni odlazio iz Zvezde. Tu sam do daljnjeg, prija mi sve. Imali smo tri dana pauze zbog reprezentacija i jedva sam čekao treninge.

foto: Starsport©

Postoje li neki signali vezani da ponovo obuče dres srpskog šampiona.

- Iskreno, nisam pričali još o tome, za sada samo treniram, i hvala Zvezdi i treneru Stankoviću što su mi omogućili to. Ima dosta igrača, ne bih da se namećem, ali ako se ukaže bilo kakva prilika, ja sam uvek na raspolaganju. Zvezda će mi biti uvek prioritet u odnosu na neku drugu ponudu i nisam hteo da idem bilo gde. Ne mogu u drugi klub u Srbiji posle Zvezde - završava Srnić.

Espreso

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: