POVRATAK!? Pešić se vraća na Marakanu?

Crvena zvezda će tokom leta morati da renovira napad, a nekoliko imena nalazi se na spisku potencijalnih pojačanja. Još se konkretno ništa ne događa, ali da pomaka ima – ima.

MaxBet sport je najavio da se Aleksandar Pešić nalazi na spisku potencijalnih pojačanja Crvene zvezde.

Reč je o špicu koji je crveno-bele uz Ričmonda Boaćija vodio do proleća u Ligi Evrope, a malo sreće mu je falilo da u Moskvi postane heroj, nokautira CSKA iz Moskve i trasira put crveno-belih u šesnaestinu finala drugog po snazi evropskog takmičenja. Posle epizode u korejskom Seulu, Aleksandar Pešić se vratio u Al Itihad sa kojim mu je ostalo još godinu dana ugovora.

Ipak, holandski stručnjak Ten Kate i njegov saradnik iz Čilea Luis Siera ne računaju na Srbina. Tim iz Saudijske Arabije u napadu ima nekadašnjeg špica Mančester sitija Vilfreda Bonija i Brazilca Romarinja.

Želja žuto-crnih je da oslobode još mesta za inostrane igrače, a da bi se to dogodilo pojedinci bi trebalo da odu. Među njima su Aleksandar Pešić, Aleksandar Prijović, pa i Seku Sanogo koji je na pozajmici u Crvenoj zvezdi.

Arapi sada žele da što bolje prođu oko raskida ugovora sa Aleksandrom Pešićem. Rešiće sva dugovanja koja imaju prema odličnom napadaču, a potom bi da sporazumno prekinu saradnju bez isplate poslednje godine ugovora.

Srbinu se to sa finansijske strane ne ispalti, ali sa fudbalske svakako, jer mu je u intersu da igra fudbal, a ne da bude na tribinama u Saudijskoj Arabiji.

Rasplet čeka Crvena zvezda kojoj su napadači potrebni. Međutim, tu takođe postoji problem. Da bi šampion Srbije mogao da dovodi napadače potrebno je prodati one koji su sada u klubu.

Nije tajna da su na “izlaznim vratima” Marakane Ričmond Boaći i Milan Pavkov, ali da se klub ne bi protivio da Beograd napusti i Tomane. U ovom trenutku za ovu trojicu igrača nema ponuda. Ipak, očekuje se da ih bude i da će u prelaznom roku (14. jul – 5. oktobar) bar dvojica da napuste redove kluba iz Ljutice Bogdana.

Maxbetsport