Povezivali su ga sa Zvezdom ali on potpisuje za Partizan

Potpisivanje ugovora u 15 sati

Maki Banjak nije zadovoljio prohteve, Olimpijakos vidi Svetozara Markovića u Atini naredne sezone, Partizan će morati ponovo da rekonstruiše poslednju liniju.

Sada je povukao prvi potez u tom smeru: Siniša Saničanin je i zvanično dogovorio transfer u Humsku.

Potpisivanje trogodišnjeg ugovora i promocija doskorašnjeg štopera Vojvodine biće obavljena u 15 sati, bez prisustva novinara.

Partizan će reprezentativca BiH dobiti bez centa obeštećenja, pošto mu je, kao i mnogim drugim pulenima sada već bivšeg trenera Nenada Lalatovića, istekao ugovor sa Lalama.

Trebalo bi da dobije i pouzdanog štopera, koji je poslednjih sezona bio neizostavan u Vošinom timu, sa izuzetkom ovih par poslednjih meseci kada je bio skrajnut zbog toga što nije želeo da potpiše novi ugovor.

Ranije se pisalo da ga je pratila i Crvena zvezda, te klubovi iz Saudijske Arabije, rumunska Univerzitatea, pa čak i Bešiktaš, koji je zimus navodno bio spreman da mu da i platu od 500.000 evra.

Prošlog leta spekulisalo se i da bi mogao u lisabonski Sporting, ali od te glasine nije bilo ničeg.

Dakle, poslednja linija crno-belih za narednu sezonu, barem kako trenutno stoje stvari: Siničanin, Banjak, pa Igor Vujačić i iskusni Bojan Ostojić. Deluje da će tu biti još promena.

Mozzartsport