Potvrđeno! Zvezda ostala bez tri igrača

Stanković smanjio igrački kadar.

FK Crvena zvezda je putem zvaničnog sajta objavio da su trojica fudbalera crveno-belih poslati na pozajmice do kraja sezone.

Napadač Nikola Krstović prolećni deo sezone provešće u Grafičaru, golman Nikola Vasiljević vraćen je u Surdulicu, dok je mladi čuvar mreže Aleksandar Stanković na kaljenje u kruševački Napredak.

– Stručni štab srpskog šampiona procenio je pri kraju priprema u Turskoj da će pomenutoj trojici igrača biti potrebna minutaža ovog proleća pa se odlučila da ih pozajmi do kraja sezone. S obzirom da golmanu Zoranu Popoviću ugovor ističe na kraju sezone, Vasiljević je prikazao dobar nivo forme u toku turskih priprema koristeći šansu koju je dobijao kao alternativa kapitenu Milanu Borjanu. U Surdulici će ponovo imati minutažu što će svakako pomoći njegovom razvoju po povratku sa pozajmice. Slična je situacija sa Stankovićem jer dete našeg kluba poseduje kvalitet ali mora da brani kako bi dostigao takmičarski nivo forme.

Nikola Vasiljević

Nikola VasiljevićFoto: MN Press

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mladi napadač Nikola Krstović veoma dobro je radio na pripremama, solidno je i igrao na mečevima na kojima je dobijao šansu. Ipak, ostankom Ričmonda Boaćija, Milana Pavkova i Tomanea, teško bi u prolećnom delu prvenstva dobijao neku značajniju minutažu.

On će biti značajno pojačanje našem razvojom timu Grafičaru u toku prolećnog dela Prve lige Srbije i sigurno adut više u borbi za očuvanje liderske pozicije, osvojene posle sjajne jeseni - stoji na sajtu FK Crvena zvezda.

Srbijadanas