POTVRĐENO! Najavljeni dugo očekivani odlasci iz Crvene zvezde

„Pičini je dokaz da želimo da napredujemo“, poručio sportski direktor crveno-belih

Italijanski defanzivac Kristijano Pičini i zvanično je predstavljen kao novi bek Crvene zvezde koja se od pre nekoliko dana nalazi na pripremama u Antaliji!

Pičini je zadužio dres sa brojem 24, potpisao je ugovor na dve i po godine, a javnosti ga je predstavio sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

„U poslednjih nekoliko godina ostvarili smo pozitivne rezultate, a iz godine u godinu smo bili sve bolji. Dolazak Pičinija pokazuje jasno opredeljenje kluba da želimo da idemo dalje, da ostanemo na putu dobrih rezultata, pa čak i da napravimo iskorak. On je iskusan fudbaler, igrao je na visokom nivou u Primeri i Seriji A, kao i za reprezentaciju Italije. Verujem da će biti veliko pojačanje, da će se brzo prilagoditi zahtevima, te da će učestvovati u novim velikim rezultatima Crvene zvezde“, poručio je Mrkela.

Govorio je sportski direktor o prelaznom roku i narednim koracima Crvene zvezde kada je reč o transferima.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

„Pre nekoliko dana sam najavio Pičinija, sada je tu sa nama, a prethodno smo doveli Ohija. Svi ostali dolasci, zavise od odlazaka. Što se tiče odlazećih transfera, imamo razgovore oko nekolicine igrača i verujemo da će se epilozi znati narednih dana“.

Veruje Mrkela da će Crvena zvezda ponovo osvojiti šampionsku titulu.

„Biće teško, s obzirom na to da večiti rival ima pet bodova prednosti. Razgovarao sam sa Dejanom Stankovićem i igračima, i svi verujemo da možemo da osvojimo titulu, jer imamo kvalitet i strast da to učinimo. Spremamo se kao da nam je svaka utakmica do kraja prvenstva odlučujuća“. 

Mozzartsport