POTVRĐENO! “Čupo” ostaje u Zvezdi do 2025. godine

Strahinja Eraković postigao je konačan dogovor sa upravom kluba

Kako je Telegraf juče i najavio, Strahinja Eraković je danas zvanično dobio produžetak ugovora sa crveno-belima.

Mladi fudbaler "parafirao" je ugovor sa klubom sa stadiona "Rajko Mitić" sve do 2025. godine, baš kao što je to pre nekoliko dana učinio i Mirko Ivanić.

Popularni "Čupa" je dogovorio sve uslove i jako je srećan što je Zvezda verovala u njega od samog početka.

Sigurno da sam danas veoma srećan pošto sam Zvezdino dete i ovom prilikom bih želeo da se zahvalim klubu, svim zaposlenima, svojim saigračima i stručnom štabu na ukazanom poverenju i na tome što ću biti deo crveno-bele porodice do 2025. godine - rekao je Eraković na zvaničnom predstavljanju.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zahvalan je i što je stručni štab na čelu sa Dejanom Stankovićem bio tu za njega u svakom momentu. Ističe da se na ovome neće zaustaviti.

- Dosta puta sam ponovio od kada sam došao u Crvenu zvezdu da je san svakog deteta iz Omladinske škole Crvene zvezde da potpiše ugovor, ja sam imao tu čast i da produžim saradnju, međutim neću stati ovde i nadam se da ćemo ostvariti velike uspehe ove sezone, ali i narednih. Zahvalan sam na poverenju, kapitenskoj traci, ali verujem da je ovo samo početak. Nadam se da ću imati ponovo priliku da budem kapiten i da što više puta startujem utakmice kao i da odigram veliki broj evropskih mečeva - dodao je "Čupa".

Voleo bi jednog dana da zaigra sa crveno-belima na nekom meču Lige šampiona. To je jedina stvar koja mu nedostaje.

- Duplu krunu sam osvojio, jedina neostvarena želja mi je da zaigram u Ligi šampiona sa Crvenom zvezdom - rekao je Strahinja Eraković.

(Telegraf.rs)