POTVRĐENO! “Ako Zvezda hoće Mitrovića, nek spremi milion evra”

Ali tek nakon evropskih kvalifikacija Nišlija

Ivica Tončev, prvi čovek niškog Radničkog, potvrdio je da je Crvena zvezda zainteresovana za Stefana Mitrovića, ali i objasnio pod kojim uslovima može preći na "Marakanu".

Predsednik Radničkog je izjavio da Zvezda nije jedini klub koji se raspituje za Mitrovića, ali i da Nišlije nemaju u planu da ga puste za manje od milion evra.

Tačno je da je Crvena zvezda zainteresovana za Mitrovića, ali pored šampiona Srbije se za usluge našeg igrača raspituju još četiri kluba. Ponude su ozbiljne, Upravni odbor će ih razmatrati, ali ono što mogu da kažem je da on neće otići iz Niša ispod cene od million evra. Takođe želim da naglasim da će Mitrović biti u Radničkom sve dok se ekipa takmiči u Evropi. Tek nakon toga ćemo razmotriti sve ponude koje za njega pristižu svakodnevno.

Ipak, Mitrović ne ide nigde dok je Radnički u Evropi, odnosno u kvalifikacijama za Ligu konferencija, gde će u drugoj rundi za protivnika imati maltešku Gziru.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Od sinoć znamo da je naš protivnik u drugom kolu kvalifikacija Gzira sa Malte. Mi ih jesmo pobedili 2018. godine u kvalifikacijama, ali to ne mora ništa da znači. U međuvremenu je jako puno novca uloženo u razvoj fudbala na Malti, tako da se tamo sada igra odličan fudbal. Uostalom, to su fudbaleri Gzire i pokazali kada su pre tri godine godine eliminisali Hajduk iz Splita. I zato moramo da budemo jako oprezni. U kvalifikacijama nema lakih protivnika. Ono što očekujem je da Radnički pruži svoj maksimum bez obzira na protivnika. Naš cilj je treća runda i da se tamo odmerimo sa nekim renomiranim rivalom.

(Telegraf.rs)