Potresna ispovest igrača Crvene zvezde: Odrastao bez majke, pozajmljivao novac…

Imao je teško odrastanje

Njegoš Petrović je imao trnovit fudbalski put, u dosadašnjoj karijeri. Mladi vezista je teškim radom stigao do dresa Crvene zvezde, a često je morao da se odriče mnogih stvari.

- Hvala mom ocu za podršku, zato što je verovao u mene i definitivno je on najzaslužniji za moj uspeh. Hvala i Zvezdinoj upravi. Odrasli smo bez majke, moja dva brata i ja. Roditelji su nam se razveli. Bilo je potrebno puno para za moja putovanja iz Krupnja do Beograda i nazad. Svakodnevno sam putovao oko osam sati. I tako više od četiri godine. Otac je imao malu platu, teško je bilo finansijski to izdržati. Samo tata i ja znamo koliko smo teških situacija prebrodili da bismo došli do ove situacije. Ni ja ni ćale nismo poklekli - rekao je Petrović za "Alo".

Njegoš Petrović
Njegoš Petrovićfoto: Starsport©

Nastavio je bivši igrač Rada sa prisećanjem teških trenutaka.

- Bilo je momenata kada je novac morao da se pozajmljuje. Osim što je bilo teško psihički, bilo je teško i u finansijskom smislu. Uglavnom sam dolazio autobusom, jedino kada mogućnosti bi to dozvolile dolazili smo kolima, ali to je bilo ređe. ipak, hvala bogu, sve se isplatilo - istakao je Petrović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Hotsport.rs