POTRAŽNJA ZA PAVKOVA: Skauti ponovo posmatraju- Poznato i čiji

Kako smo najavili, ekipa iz Bundeslige u stopu prati učinak visokog golgetera, a na leto će imati konkurenciju u drugim klubovima iz Evrope i Kine, ponovo.

Nema dileme da je Milan Pavkov postigao evrogol za Crvenu zvezdu protiv Vojvodine u Novom Sadu i nagrađen je aplauzima sa tribina stadiona ‘Karađorđe’.

U majstoriji visokog napadača je kako saznaje HotSport uživao i skaut Štutgarta, koji već nekoliko meseci u stopu prati golgetera i ovo im je bilo četvrto snimanje od februara. Zimus su se interesovali za cenu i vagali, ali svakako da će na leto imati jaču konkurenciju.

Posle golova Liverpulu Pavkov se našao na listi još klubova iz Evrope i njihovi snimatelji prate učinak na domaćoj sceni, a nije isključeno da se ponovo jave Kinezi sa pojačanom ponudom za ljubimca navijača.

Stav kluba je ukoliko obeštećenje bude maksimalno da dođe do rastanka, a trideset odsto novca pripada i Radničkom iz Niša, gde je Pavkov posle kupovine za 300.000 evra golovima izborio povratak na stadion ‘Rajko Mitić’.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Profitiraće Nišlije, a dobra saradnja dva kluba može da se nastavi transferom Radovana Pankova, pošto se štoper i zlatni ‘orlić’ sa Novog Zelanda nalazi na meti šampiona Srbije.

HotSport