POSLEDNJA ŠANSA: Evo koliko je Zvezda ponudila BORJANU da ostane na Marakani (FOTO)

Sjajnim intervencijama obeležio jesenji deo sezone.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, Crvena zvezda je spremna da ponudi Borjanu platu u visini od 500.000 evra po szeoni na ime višegodišnjeg ugovora. I to je maksimum do kojeg je srpski šampion spreman da ide.

Takva cifra nije zadovoljila Krstičića, ali na Marakani veruju u pozitivan rasplet sa Borjanom. On bi sa novim ugovorom bio jedan od najplaćenijih  igrača u redovima šampiona. Naplaćeniji igrači u timu su Kafu sa 700.000 evra po sezoni i Marin koji ima 700.000 evra sa uključenim bonusima. Boaći zarađuje preko pola miliona evra, a Ebisilio negde oko te sume, Čaušić ima 420.000 evra.

Milan Borjan

Milan BorjanFoto: MN Press

Borjan bi dakle ušao u premijum kategoriju prvotimaca po visini ugovora. Momak iz Knina trenutno ima ugovor vredan oko 200.000 evra koji traje do sledećeg leta, ali ima opciju da se automatski produži na još godinu dana ako on bude branio na 66 odsto mečeva u sezoni.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kako će se to sigurno desiti u nastavku sezone, Zvezda će aktivirati opciju i produžiti ugovor. Međutim, želi i da sjajnog golmana nagradi povećanjem plate iako bi u teoriji mogla da ga zadrži sa postojećim uslovima u narednih godinu i po dana.

Treba podsetiti da se suruga Milana Borjana, Snežana Filipović, oglasila na ovu temu pre dva i po meseca, kad je na Instagramu otkila da je golman crveno-belih nepravdeno među najslabije plaćenim igračima u timu...

SrbijaDanas.com