Posle saopštenja i vređanja Crvena zvezda povukla igrača sa pozajmice

Uroš Lazić je bio kolateralna šteta narušenih odnosa između dva kluba

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Lazić, koji je pozajmljen Novom Pazaru, moraće da traži novu sredinu, pošto se situacija između dva kluba iskomplikovala posle nedavnog međusobnog meča u 21. kolu Superlige, gde su crveno-beli slavili sa 3:0 u Pazaru.

Tokom meča, iako nije bilo zvanično publike, bilo je ljubitelja kluba koji su se snašli da budu na tribinama, pa su se mogle čuti tokom meča uvrede na račun Zvezde, a posle meča je izdato i saopštenje zbog penala koji je sviran Zvezdi, posle kojeg je crveno-belima "prekipelo", pa je posle narušenih odnosa između dva kluba trenutno sa pozajmice povučen Uroš Lazić, 20-godišnji desni bek, koji se ustalio u Novom Pazaru od starta sezone.

Ipak, sada je nastao i problem jer on ne može da bude registrovan u Srbiji za neki drugi klub osim Novog Pazara do kraja sezone, jer je prelazni rok u Srbiji istekao u petak.

Opcije za Lazića su zemlje u kojima i dalje traje prelazni rok, a to su Ujedinjeni Arapski Emirati, Rusija, Slovačka, Češka, Poljska, Švedska, Finska, Norveška, Kazahstan, SAD...

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ostaje da se vidi da li će Zvezda pronaći Laziću klub za pozajmicu do kraja sezone, ili će na kraju pronaći kompromis i "zakopati ratne sekire" sa Pazarcima.

(Telegraf.rs)