POSAO ZAVRŠEN! Zvezda dobila prvo VELIKO pojačanje

Lendri Noko stiže iz redova berlinske Albe

Kamerunski centar Lendri Noko (26, 208) dogovorio je prelazak u tabor Crvene zvezde, potvrdio je košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović na tviteru, u svom stilu - zagonetkom.

Još u toku dana je stigla najava grčkog novinara Nikosa Varlsa da Zvezda i Noko privode kraju dogovor, a potvrda njegovih saznanja stgila je u toku večeri od strane relevantnijeg izvora, čoveka koji stoji iza čitave priče.

Sa sa Obrado vic ce u novoj sezo ni predvo diti sa klu pe ekipu beogradskih crve nno belih - napisao je Ražnatović

Na prvi pogled nevešto ispisana rečenica zapravo krije deo prezimena Kamerunca u originalu (Landry Nnoko), a imajući u vidu da je poznati menadžer dosad najčešće na ovaj način nepogrešivo "pogađao" nova pojačanja Zvezde ili Partizana, jasno je da je to i ovog puta slučaj.

Dakle, na Mali Kalemegdan stiže snažni centar koji je imao važnu ulogu u igri Albe minule sezone, potvrdio je kvalitet u oba pravca i dominaciju u reketu i protiv Zvezde u dva meča, te u njemu srpski evroligaš dobija pouzdanu snagu u reketu.

U karijeri je, osim Albe, igrao za tursku Sakariju, a zapaženu rolu imao je u razvojnom timu Detroit Pistonsa Grand Rapidsima gde je čak bio proglašen za defanzivca sezone 2017-2018.

(Telegraf.rs)