Portugalci dižu cenu napadaču, Zvezda ponudila 500.000 evra a sad je…

A Bola piše da Tondela zateže u vezi sa klauzulama za Tomanea

Zvezda će odbranu naredne nedelje, po svemu sudeći pojačati u Španiji, ali napad ostaje pod znakom pitanja jer portugalska Tondela prema pisanju A-bole ne želi za male pare da se odrekne Antonija Manuela Fernandeša Mendeša.

Tomane je procenjen na dva miliona evra, što je za bilo koji od srpskih klubova mnogo da plati za 27-godišnjeg napadača.

Doduše, onaj ko plati eventualna dva miliona otuđuje od Tondele pravo da bilo šta odlučuje, ali se u kupovinu Tomanea pre Zvezde nisu upustili ni Gimaraeš ni Braga.

Razlog je bio isti - visoka cena. Ono što je Zvezda mogla da ponudi, dala je, i to je pola miliona evra uz procente od daljih transfera.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Olakšavajuća okolnost po klub iz Ljutice Bogdana je to što Tomane odrađuje poslednju godinu ugovora koji ističe juna 2020. godine.

On je u Tondelu stigao 2017. godine i najvišu cenu je upravo tada imao pred prelazak iz Vitorije Gimaraeš (dva i po miliona evra).

Ove sezone je dao 14 golova u svim takmičenjima za Tondelu, a upisao je i šest asistencija za klub koji je u finišu sezone obezbedio opstanak u portugalskoj eliti.

telegraf.rs