Pored Rodića još jedan defanzivac napušta Crvenu zvezdu (FOTO)

Po nezvaničnim informacijama Rašid Sumaila bi trebao napustiti redove Crvene zvezde nakon što se pripreme završe.

Prvu fazu priprema na Kipru trener Crvene zvezde Vladan Milojević koristi da igrače što bolje fizički potkuje za polusezonu koja sledi ali i za procenu ko će sve na proleće biti deo tima.

Zadatak Zvezdinog šefa struke nije jednostavan, igrački kadar kojim raspolaže poseduje ogroman kvalitet ali je prevelik za broj utakmica koje crveno-beli treba da odigraju do kraja sezone.

Zbog toga na stadionu "Rajko Mitić" ovih dana intenzivno rade na "raščišćavanju", odnosno na pronalaženju najboljih mogućih rešenja za igrače koji neće moći da računaju na minutažu tokom proleća.

Klub su uz obeštećenje već napustili Nemanja Milić (BATE), Miloš Degenek (Al Hilal) i Nenad Krstičić (AEK), a juče je potvrđen još jedan odlazak. Napadač Nikola Stojiljković provešće narednih šest meseci na pozajmici u Majorki, pa će Zvezda na kraju uspeti da uštedi oko 150.000 evra jer je mesečna zarada fudbalera Brage iznosila 30.000 evra.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crveno-beli su prilikom dogovora sa Bragom pristali da plaćanju 5.000 evra na mesečnom nivou, dok će Majorka davati 20.000 evra za platu Nikole Stojiljkovića.

Slična je situacija i sa Rašidom Sumailom. Internacionalac iz Gane pokazao se promašajem i uskoro bi trebalo da bude ozvaničen kraj saradnje, odnosno Sumailin povratak u Al Kadisiju.

Vladan Milojevic

Foto: Beta/Branislav Božić/Mo

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: