Pored Kanjasa, Van la Pare i Žandera, još jedan stranac je OTPISAN!

Klub više ne računa na još jednog tragičara iz Atine, malo je vremena za prodaju ili pozajmicu.

Dve faze priprema, plus sedam dana u Beogradu bilo je dovoljno vreme da Dejan Stanković odabere adute za drugi deo sezone, a sve je počelo da se kristališe na Kipru.

Tako je novi trener šampiona Srbije prelomio da će napad predviditi Ričmond Boaći kao prva opcija i da je uz njega “izabran” Milan Pavkov kao druga opcija.

Portugalac Tomane nije u planovima trenera, a samo u slučaju da dvojac nije u kombinaciji može da dobije priliku, mada je moguća opcija da tada centralnog napadača igra Aleksa Vukanović.

Klub je pokušao da pronađe rešenje, ali Tomane prema nekim najavama nije želeo u Heken i sada se pokušava pronalaženje angažmana u Kinu, mada je tamo do daljeg fudbal u drugom planu zboig epidemije koronavirusa.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Postoji i neka opcija iz Japana u vidu pozajmice, a ako se slože kockice rastanak je moguć do kraja meseca.

Tomane je u dresu Crvene zvezde odigrao 18 utakmica i postigao je pet golova uz tri asistencije. U odlučujućem meču Lige šampiona u Pireju promašio je penal, koji je kasnije crveno-bele koštao plasmana u Ligu Evrope.

Prošlog leta Crvena zvezda je kao pojačanja iz inostranstva dovela Matea Garsiju, Hosea Kanjasa, Tomanea, Žandera i Radživa Van la Paru, a na proleće će u timu ostati samo Argentinac.

FOTO: FK Crvena zvezda Hotsport