PONOVO NA SNAZI: Turski GIGANT želi Zvezdinog štopera, poznata i cena

Spremni su da izdvoje 1,5 miliona evra, a trebalo bi da ubrzaju eventualnu realizaciju posla pošto imaju konkurente iz Nemačke i Španije.

Pred otvaranje letnje ‘pijace’ sa transferima igrača klubovi još vagaju i procenjuju eventualne poteze, a kako saznaje HotSport ponovo je aktuelan prelazak Srđana Babića iz Crvene zvezde u Bešiktaš.

Istanbulski gigant je posle završetka posla i potpisa ugovora sa Ademom Ljajićem preko posrednika počeo da pregovara u pokušaju da i mladi reprezentativac se preseli na Bosfor.

Neka načelna ponuda je 1,5 miliona evra mada šampion Srbije želi bar dva miliona pošto je pre godinu i po dana izdvojio Real Sosijedadu 900.000 evra.

Turci su odlučili da smanje budžet plaćanja igrača i pojedini skupi igrači napuštaju klub i sledi renoviranje, dok se čeka novi šef stručnog štaba pošto je aktuelni završio misiju i nastavlja posao na klupi reprezentacije.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Očekuje se da Babić bude deo ekipe na EP u Italiji i San Marinu i sutra se čeka konačan spisak selektora Gorana Đorovića, a Bešiktaš ima i konkurenciju u klubu iz Nemačke i Španije, koji su ‘pikirali’ defanzivca.

Crveno-beli već jure dva centralna igrača, a lista je dugačka i čeka se odabir pravog rešenja u narednih nekoliko dana.

hotsport.rs