PONOĆNA BOMBA! Levi bek reprezentacije Gruzije pojačao Crvenu zvezdu

Odlične vesti za navijače ovog kluba

Crvena zvezda je pobedila Pjunik sa ubedljivih 5:0 u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona i tako je praktično već obezbedila plasman u narednu fazu, ali i igranje u Ligi Evrope.

Međutim, ta pobeda nije sve, jer kako "Mozzartsport" prenosi, Zvezda je večeras završila i pitanje levog beka, jer će na Marakanu stići Irakli Azarovi!

Azarovi je reprezentativac Gruzije i ima samo 20 godina, dok već dve sezone sa velikim uspehom nastupa za Dinamo Batumi.

Ipak, uvideo je da je liga Gruzije već postala "mala" za njega i odlučio je da potraži novi izazov, a kako su mediji u Gruziji najavili, Zvezda je prva stala u red za ovog fudbalera.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Tek je prošlo nešto više od 48 sati, a kako javljaju i mediji iz Gruzije, ali i domaći, Zvezda je uspela i da dogovori ovaj transfer, dok će Dinamu iz Batumiju pripasti 300.000 evra na ime obeštećenja, kao i 20 odsto od naredne prodaje.

Levi bek će biti altnernativa Milanu Rodiću, ali Zvezda je već pokazala da u budućnosti računa na njega i potpisala je četvorogodišnji ugovor sa ovim fudbalerom, dok će mu godišnje sledovati 250.000 evra.

(Telegraf.rs)