Ponikao u Zvezdi a igra u Čukaričkom! “Tu se najbolje osećam!”

MIjailović je za vrlo kratko vreme postao jedan od najbitnijih igrača Brđana

Iako je u Čukaričkom tek deset meseci, Srđan Mijailović je postao jedan od stubova ekipe - što je nedavno potvrdio i direktor Brđana Vladimir Matijašević kada je rekao da popularni Mićko nije na prodaju!

Nekadašnji iograč Crvene zvezde, koji je ponikao na Marakani i crveno-beli dres nosio tri godine, sa Brđanima prolazi prve letnje pripreme, a sa Bleda, gde je ekipa stacionirana, poručuje:

- Da budem iskren, Čukarički je klub u kojem se u dosadašnjem toku karijere najbolje osećam. Imam utisak kao da pripadam ovde, kao da sam mnogo duže na Banovom brdu. Sve mi je super, saigrači su sjajni, stručni štab i ljudi koji rade u klubu takođe - rekao je Mijailović za zvanični sajt.

Protekle sezone Čukarički je osvojio treće mesto i izborio plasman u kvalifikacija ze Ligu Konferencija.

Imali smo za šta da se borimo do poslednjeg kola. Iza nas je prilično uspešna sezona, nadam se da ćemo nastaviti u istom rimtu. Bilo je prostora i za mlađe igrače, mi uslovno rečeno stariji smo takođe odradili svoj deo posla.

Prvi rival na međunarodnoj sceni Čukaričkog će biti azerbejdžanska ekipa Sumgajit, iz istoimenog grada u ovoj bivšoj sovjetskoj republici.

Polako počinjemo da se spremamo za start prvenstva, pa i za dvomeč protiv azerbejdžanskog Sumgajita. Izazov je veliki, nadam se da ćemo proći u treće kolo, pa da vidimo ko će nam biti naredni rival. Najbitnije je da sada dobro odradimo pripreme i prijateljske utakmice koje nas čekaju.FK Čukarički

Mijailović, prvi s desna na levo, u društvu saigrača Foto: FK Čukarički

Istakao je Mijailović da će Liga Konferencija biti vrlo kvalitetna, s obzirom na spisak učesnika u kvalifikacijama za ovo treće po rangu klupsko takmičenje pod okriljem UEFA.

Tako se pričalo, ali uošte nije lagano. Čak mislim da nije ništa lakše nego što je to bilo u Ligi Evrope.

(Telegraf.rs)