Polonara je bio na KORAK do Zvezde! Čović otkrio šta se zapravo desilo

Crveno-beli bili na pragu još jednog velikog pojačanja

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, obratio se novinarima pred otvoreni trening ekipe pred put u Kaunas, gde gostuju Žalgirisu u okviru 20. kola Evrolige.

Pored brojnih tema koje se tiči regitracije Kampaca, odnosa sa Evroligom i Partizanom, predsednik crveno-belih je otkrio da je i reprezentativac Italije Ahile Polonara bio dogovoren.

- Polonara je bio dogovoren. To je šteta koja je napraljena Zvezdi. Bertomeu je rekao jednu veliku istinu. Znate senzibilitet kako biste rešili neki problem. Ne znam kome ne bi stalo da igrač poput Kampaca ne igra EL. Nisu ovo laka vremena, ok napravljena je greška, snosimo posledice, smatramo da je prekomerna kazna, a šta oni kažu za Barselonu, prvo ništa, pa kažu napravili smo grešku, pa sudija kažnjen četiri utakmice. Dobro pročitajte intervju Bertomeua, ima tu dosta poruka između redova. Ko je napravio juniorski turnir EL, pa ja, sa Bertomeuom. I što više smetamo, više ćemo da uradamo. Sledeća naša stanica je Kup gde će pokušati da nas pokradu. Nemam ništa lično protiv Niša, ali Niš ne može da nam stvori uslove za ono što nam pripremaju. Da je obziljan savez, igralo bi se u Areni.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: