Policija hapsila bivšeg igrača Zvezde

Bratić je inače bio i pomoćni trener na Marakani jednu sezonu

Vidak Bratić, nekadašnji fudbaler i pomoćni trener Crvene zvezde, tvrdi da je nedavno maltretiran od strane pripadnika Interventne brigade Beograd!

Bratić je u izjavi za "Kurir" rekao da ga je policija maltreirala u četvrtak veče u naselju "Braće Jerković", i to samo zato što je vozio Audi A8!

Interventna me je hapsila kao najvećeg kriminalca u naselju "Veljko Vlahović". Razlog je bio, kako su mi oni rekli, što vozim Audi A 8 i što sam im zbog toga sumnjiv. Izbacili su me iz kola, raširili noge, stavili lisice i oduzeli automobil - rekao je Bratić i dodao:

- Pitao sam ih što su me zaustavili? Nikakav prekršaj nisam napravio. Oni su mi odmah stavili lisice i ubacili u maricu. Kao da sam ubica, ili diler droge, kao da sam u auto imao 20 kilograma heroina... Kažu, sumnjiv im je auto. Ljudi moji, ja sam taj automobil kupio pre 12 godina u Autokomercu, od mojih krvavo zarađenih para. Pa, zar ja da ne vozim svoj auto u mojoj Srbiji? Došao sam pre 20 dana iz Saudijske Arabije. Ne mogu da verujem šta sam doživeo!

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Bratić je inače član stručnog štaba Nenada Lalatovića godinama, a nedano je sa ovim stručnjakom boravio u Arabiji u Al Batinu.

Niko ne može da veruje da se meni ovo desilo. Ja sam sportista, 20 godina sam igrao vrhunski fudbal, sada radim kao trener... Zar ja ovo da doživim? Ovakvo poniženje i maltretiranje. Komšije su gledale kada su me hapsili kao kriminalca. Mene je sada sramota od porodice, devojke, majke... Da ne mogu u svojoj državi da vozim svoj auto - zapitao se Bratić i poručio:

Vidak Bratić

Foto: MN Press

Oduzet mi je auto, bio sam u stanici "29. novembra". Kada je došao moj advokat podneo sam zahtev da mi vrate auto, ali ne vredi. Kažu mi, auto ide na proveru. Nisam dobio ni zapisnik, tužilac nije došao, jer nema prekršaja, bilo čega... Oduzeli su mi auto jer im se hoće i može. Jedan gospodin policajac me je najviše vređao. To što je on meni govorio... To je strašno... Rekao mi je da mu napušim ku..., da mi sve je.... I to pred dvojicom svojih kolega koji su samo ćutali. Nisu smeli da bilo šta kažu.

(Telegraf.rs)