Pokažite humanost i osvojite kartu za Jang Bojs!

Akcija “Crveno-bela krv” će se 28. put po redu održati 1. i 2. oktobra u Medija centru stadiona “Rajko Mitić” od 10 do 18 časova, a svi zvezdaši koji pokažu humanost na delu će biti nagrađeni ulaznicom za meč drugog kola grupne faze Lige šampiona, koji će puleni Baraka Bahara odigrati protiv Jang Bojsa 4. oktobra od 21 čas.

Pred fudbalerima Crvene zvezde je utakmica protiv Jang Bojsa, ekipe koju su crveno-beli 2019. godine savladali u plej-ofu za Ligu šampiona.

Navijači se sa osmehom na licu sećaju pomenutog duela, ali i 17. po redu akcije “Crveno-bela krv” tokom koje je zabeležen rekord, s obzirom da je prikupljeno 1488 jedinica krvi. Zvezdaši su tada kao i u mnogo situacija pokazali da imaju veliko srce, a priliku da simbolično ponovo pred duel protiv švajcarske ekipe doniraju krv će imati svi navijači dobre volje 1. i 2. oktobra od 10 do 18 časova.

Na sajtu Zvezde napominje se da je zbog velikog interesovanja preostalo malo karata za utakmicu drugog kola Lige šampiona, kao i da je limitiran broj ulaznica kojima ćemo nagraditi najhumanije.

Pored Beograda, akcija ,,Crveno-bela krv" održaće se i u Kosovskoj Mitrovici u kojoj možete dobrovoljno donirati krv u ponedeljak, 2. septembra od 9 do 13 časova.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Krv mogu da daju sve osobe uzrasta  od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.

SportskiŽurnal