Pojavio se snimak poslednjeg napada Cedevita Olimpije – Da li je stvarno bio faul?

Crveno-beli slavili posle drame u finišu.

Cedevita Olimpija je vodila sa 81:78 protiv Crvene zvezde na 21 sekundu do kraja meča u dvorani “Aleksandar Nikolić”, ali su na kraju crveno-beli slavili sa 82:81 u odloženoj utakmici 11. kola ABA lige.

Dramatičnu završnicu nije mogla da posmatra publika kraj malih ekrana, pošto je TV prenos "pukao", ali se na društvenim mrežama pojavio snimak poslednjeg napada gostiju.

Peri je bio u prodoru, Volden mu je izbio loptu tri sekunde pre kraja (uz faul ili ne, na snimku ne može najjasnije da se vidi), a plej Ljubljančana je onda ostao bez balansa, naleteo je na Simonovića, pa mu je na svu njegovu muku svirana i lična greška. Sporne situacije, u svakom slučaju.

Iskusno krilo je pogodilo slobodo bacanje za trijumf Beograđana koji će im najverovatnije doneti prednost domaćeg tgerena u polufinalu plej-ofa regionalnog takmičenja.

- Očigledno je da su kamere poslednjih 30 sekundi “misteriozno” isečene. Ovaj poslednji posed, nije sviran faul za mene, nego je potom sviran meni. Mrzim kada “zebre” odluče utakmicu – aludirao je Peri na sudije, a zatim je dodao:

– Najluđe od svega je što su i neki igrači Zvezde priznali da je bio faul. Međutim, nema vremena za izgovore. Treba što bolje da se spremimo za nedelju i novi meč sa Zvezdom – napisao je Peri na Tviteru.

Srbijadanas