POJAČANJE! Novi fudbaler na pripremama Zvezde?

U pitanju je mladi vezista kluba koji je iz omladinskog tima priključen prvom

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su u subotu ujutru prozivku pred početak priprema, da bi nedugo posle treninga otputovali na Divčibare gde će ostati do 27. jula!

Među putnicima nema šestorice iograča koji su pozitivni na koronu, zatimk i povređenog Ričmonda Boaćia, ali je ekipi naknadno priključen mladi Aleksa Matić.

U pitanju je defanzivni vezista koji je rođen 2002. godine i koji bi možda mogao da dobije neku određenu minutažu sledeće sezone s obzirom na pravilo da u timu moraju biti četvorica igrača do 21 godine - dvojica u startnih 11, dvojica na klupi.

Matić je sa 15 godina prešao u Zvezdu iz Vojvodine, zamenik je kapitena omladinaca, a prošle sezone je igrao osam mečeva u omladinskoj LŠ. Bio je na klupi protiv Trepče u Kupu, ali nije ulazio u igru.

Tokom ove pandemije dao je jedan zanimljiv intervju za klupski sajt, sredinom aprila, gde je govorio o velikoj ljubavi prema knjigama.

Verujem da čitanje utiče pozitivno na moju igru na terenu. Trudim se da konstantno razmišljam, a knjiga mi pomaže u treniranju sivih ćelija. Izdvojio bih delo Danka Popovića- zove se „Knjiga o Milutinu“.

- Priča je o životu jednog srpskog seljaka koji je ratovao u Prvom svetskom ratu, gde se vidi tragedija koju je naš narod tada doživeo i preživeo. Delo nosi fenomenalnu poruku sa sobom i mogu da kažem da me je podstaklo da promenim odmos prema nekim stvarima u životu - rekao je Matić.

(Telegraf.rs)