POJAČANJE: Krilo potpisalo za Crvenu zvezdu!

Manojlović je rođen u Novom Sadu, visok je dva metra i igra na poziciji niskog krila

Nikola Manojlović, kapiten juniora Crvene zvezde i jedan od najtalentovanijih igrača rođenih 2002. potpisao je u četvrtak ugovor na četiri i po godine.

Time je nastavljena produkcija igrača, koji su razvijali potencijal kroz mlađe selekcije Zvezde, i potpisivali kao najtalentovaniji u svojoj generaciji prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima!

Prošao je mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a na nedavno završenom turniru Evrolige „Marko Ivković” izabran je u idealnu petorku šampionata uz učinak 14 poena i po pet skokova i asistencija:

– Velika čast. Vredno sam radio i trenirao kako bih došao u ovu poziciju, što znači da me čeka još više treninga, usavršavanja i rada. Imam veliku želju da napredujem, odužim se svima, na prvom mestu klubu što veruje u mene i nadam se da ću u narednom periodu ispuniti očekivanja i napredovati kao igrač – rekao je prilikom potpisa novi senior Crvene zvezde Nikola Manojlović.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nekoliko nedelja pre Nikole, sa prvim danima punoletstva, prvi profesionalni ugovor sa klubom potpisao je još jedan izuzetno talentovan igrač Filip Anđušić.

Sportski Žurnal