POJAČANJE: Krilo potpisalo za Crvenu zvezdu!

Manojlović je rođen u Novom Sadu, visok je dva metra i igra na poziciji niskog krila

Nikola Manojlović, kapiten juniora Crvene zvezde i jedan od najtalentovanijih igrača rođenih 2002. potpisao je u četvrtak ugovor na četiri i po godine.

Time je nastavljena produkcija igrača, koji su razvijali potencijal kroz mlađe selekcije Zvezde, i potpisivali kao najtalentovaniji u svojoj generaciji prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima!

Prošao je mlađe selekcije reprezentacije Srbije, a na nedavno završenom turniru Evrolige „Marko Ivković” izabran je u idealnu petorku šampionata uz učinak 14 poena i po pet skokova i asistencija:

– Velika čast. Vredno sam radio i trenirao kako bih došao u ovu poziciju, što znači da me čeka još više treninga, usavršavanja i rada. Imam veliku želju da napredujem, odužim se svima, na prvom mestu klubu što veruje u mene i nadam se da ću u narednom periodu ispuniti očekivanja i napredovati kao igrač – rekao je prilikom potpisa novi senior Crvene zvezde Nikola Manojlović.

Nekoliko nedelja pre Nikole, sa prvim danima punoletstva, prvi profesionalni ugovor sa klubom potpisao je još jedan izuzetno talentovan igrač Filip Anđušić.

Sportski Žurnal