Pogledajte svih 7 golova RASPUCANE Crvene zvezde

Crveno-beli za poluvreme postigli šest golova protiv Kolubare, a potom stali – 7:1

 Za fudbalere Crvene zvezde Kolubara je bila plitak potok. Imao je srpski šampion u ovom prvenstvu i neka slična izdanja, ali se mučio sa realizacijom i hvatao pobedu u kasnim fazama meča.

Bes zbog ranmijih promašaja i neubedljivih pobeda iskaljen je na nesrećnom timu Dejana Đurđevića. Istorijska utakmica, prvo zvanično gostovanje Crvene zvezde u Lazarevcu, pretvorilo se u surovu i neprijatnu demonstraciju sile jednog tima i najubedljiviju pobedu u sezoni srpskog šampiona.

Gost je za 20 minuta rešio pitanje pobednika, a potom je počeo da se takmiči sam sa sobom i brojakama. I kada je bilo jasno da će ekipa Dejana Stankovića odneti tri boda, bez utroška velike energije, crveno-beli nisu želeli da stanu.

Gazili su po beskrvnim domaćinima surovo i jako, fletrtujući sa rekordnom pobedom u prvenstvu svih vremena. I ovako će ostati zabeleženo da je Crvena zvezda postigla šest golova za poluvreme, a mogla je i još neki. Deluje čudno, ali domaćin može da bude zadovoljan konačnim rezultatom: Kolubara – Crvena zvezda 1:7

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Više od ubedljive pobede Dejana Stankovića može da raduje činjenica da se njegov tim raspucao uoči važnog duela sa Midtijalndom u Danskoj, i da u igri crveno-belih nije bilo tragova odsustva zbog virusa korona.

Kada jedan tim postigne šest golova za poluvreme, teško je pisati o ozbiljnom fudbalskom meču, jer se u Lazarevcu o svemu pitala Crvena zvezda. Nadali su se domaći navijači spektaklu, ali videli su galeriju lepih poteza i golova Stankovićevog tima.

Pogledajte sve golove sa utakmice:

Mozzartsport