Pogledajte sjajan gol Bena koji je doneo Zvezdi nova 3 boda

Crveno-beli se vratili na prvo mesto posle pobede nad Brđanima – 1:0

Zvezda je uklonila još jednu prepreku na šampionskom putu. Posle trijumfa nad Čukaričkim, crveno-beli su stigli na deset bodova od šampionske titule, koliko im još teoretskipotrebno da ostave pehar namenjen prvaku države u trofejnu salu stadiona u Ljutice Bogdana.

Cilj je ispunjen – očekivanja nisu. Tim Dejana Stankovića pružio je u pobedi nad timom Milana Lešnjaka (1:0) jako skromnu partiju. Bez tempa, agresivnosti, ofanzivne moći i jakog individualnog učinka. Dakle, svega onog po čemu je Crvena zvezda bila prepoznatljiva u većem delu ovogodišnjeg prvenstva.

Da su Brđani bili samo malo otresitiji ili kvalitetniji mogli su navijačima crveno-belih da prirede vrlo mučno veče po jakoj beogradskoj kiši. I onako opor utisak o slaboj predstavi pojačala je povreda kapitena crveno-belih Milana Borjana, koji je posle desetominutne lekarske intervencije ostao do kraja u igri.

Da nije bilo lažnjaka El Fardu Bena, potom i gola reprezentativca Komorskih Ostrva, malo toga je moglo da se vidi na Rajku Mitiću. Čukarički je dobro defanzivno stajao – ofanzivno je bio nemoćan. Zvezda je igrala daleko od potrebnog šampionskog standarda.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mozzartsport