Pogledajte ŠAMPIONSKI govor Dejana Stankovića nakon 33. osvojene titule

Veselo je bilo podno severne tribine

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković osvojio je svoju treću titulu na klupi crveno-belih, a nedugo nakon dedele medalja našao se podno severne tribine pred Delijama!

Najvatrenije pristalice Zvezde su mu tokom celog meča protiv Voždovca skanidrali, te otuda i ne čudi što im je Stanković na kraju poklonio medlaju.

Ovo je vaša medalja, da nije vas bilo ne bih imao šanse da je osvojim. Hvala vam na svemu, hvala na podršci, verovali ste i kada mnogi nisu. Peđa (vođa navijača prim.aut), daj tu medalju jednom malom Deliji da bi znao šta treba da uradi kako bi Zvezda išla napred. Hvala vam puno, ostalo je još da se odužite momcima. Zaslužili su svaki aplauz - rekao je Stanković.

Potom je doživeo "eksploziju emocija" i zapevao je sa navijačima poznatu pesmu "Samo za tebe, uvek uz tebe, a njih ko j..e, a njih ko j..e.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Inače, Stanković je posle utakmice rekao medijima.

Mnogo je teško sumirati godinu u jednom minutu. Ova sezona je bila veoma teška i na kraju mnogo lepa, možda i najlepša u poslednjih par godina, a to je zasluga naših momaka i ovih fenomenalnih navijača. Oni su verovali i pružali podršku i kada to nije bilo dobro, kada smo bili na minus 11 na poluvremenu protiv Vojvodine u Novom Sadu, pa na zaostatku od osam, pa na razlici od pet bodova...Verovali su, bili uz nas i znali su da možemo da se vratimo na stari tok. Odigrali smo istorijsko proleće, 15 pobeda i jedan nerešen rezultat i to su ovi momci uradili herojski. Sve čestitke idu njima. Hvala stručnom štabu bez kog ne bih bio kompletan, njihova podrška i sugestije u pravom momentu su mi mnogo pomogle. Hvala i mojoj porodici - Ani, Stefanu, Filipu i Aleksandru, oni su "vulkan" iz kog crpim energiju.

(Telegraf.rs)