Pogledajte reakciju Dejana Stankovića kada je Zvezda izvukla Milan

Vraća se Stanković u grad gde je proveo svoje najbolje igračke godine

Da li je kiseo ili ne, to samo on zna, ali je činjenica da trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije mogao da sakrije osmeh kada je saznao da će u 1/16 finala Lige šampiona igrati protiv Milana.

Stanković je u društvu uprave Zvezde pratio žreb u Nionu, a nedugo nakon što je prvi napustio prostoriju sa setom je izustio - "Lepa storija."

Odigrao je Stanković kao igrač Intera veliki broj gradskih derbija sa Milanom, a zanimljivo je da će pomenuti klubovi derbi "Dela Madonina" igrati između dva meča Zvezde i Rosonera.

Lideri su na tabeli u Seriji A, a ne treba trošiti vreme za priču o njihovoj istoriji i o tome kakav su faktor u evropskim takmičenjima. U zadnjih par godina prolaze kroz tranziciju, ali utisak je da su u ovoj sezoni pronašli ravnotežu. Sa Pjolijem su dobili dosta toga, radi se o odličnom treneru. Biće spektakl, nemam dilemu. Voleo bih da se nešto promeni do tada što se tiče navijača. Kada bi mogli da igramo na punoj Marakani... To je nešto što priželjkujemo - rekao je Stanković posle žreba za sajt kluba.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

(Telegraf.rs)