Pogledajte prvenac Nemanje Motike u Zvezdi! Prvi od mnogih

Crveno-beli sa pola snage savladali ekipu Nenada Lalatovića – 4:1

Zvezda je zakazala večiti derbi na Marakani i povlasticu da u novoj šampionskoj tituli odlučuje u svojoj kući (naredna subota, 18 časova), u kojoj ovog proleća ruši sve pred sobom.

Utakmica sa Radničkim iz Kragujevca poslužila je kao lakši trening, gosti bez evidentnog kvaliteta nisu primorali izabranike Dejana Stankovića da ubacuju u treću brzinu.

I vožnja u leru, protiv bunkera Nenada Lalatovića, bila je dovoljna za festival lepih poteza početkom drugog poluvremena kada je Katai asistirao Benu, a Mirko Ivanić uspeo savršeno da poklopi centrašut Milana Gajića – 4:1.

Gledali su na sve načine crveno-beli da sačuvaju snagu za ono što sledi. Već posle 60 minuta fokus svih u Ljutice Bogdana je bio prebačen na večiti derbi, ali i za već jednu poznatu potencijalnu minu, pošto je već poznato da će ekipa Dejana Stankovića posle Partizana gostovati u Bačkoj Palanci.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Otuda je trener crveno-belih povukao sa terena Mirka IvanićaKataija kao Milana Rodića kome je pretila suspenzija. Pobeda nad Radničkim ostaće dugo u sećanju mladom Nemanji Motiki.

Bivši član mihnenskog Bajerna upisao je prvenac u crveno-belom dresu, savivši savršeno loptu posle asistencije petom Slavoljuba Srnića.

Mozzartsport