Pobeda Crvene zvezde protiv TSC Bačke, ali ne baš lepa slika na stadionu (FOTO)

Crvena zvezda je u odloženom meču osmine finala Kupa Srbije dočekala TSC iz Bačke Topole, a poseta na našem najvećem stadionu je tužna.
Fudbalski savez Srbije ponovo je zanemario činjenicu da bi neki naš klub mogao na jesen da igra u Evropi. Crvena zvezda se plasirala u Ligu šampiona, a zbog meča protiv Liverpula na ‘Enfildu’ nije mogla da odigra meč sa TSC-om u Kupu Srbije kada su odigrane i ostale utakmice osmine finala. Jedini slobodan termin bio je danas, a to je dovelo do toga da tribine stadiona ‘Rajko Mitić’ budu prazne. Naime, na to je prvo uticao radni dan i vreme od 15 časova. Ipak, čini se da je mnogo veći razlog neatraktivan protivnik, hladno vreme i kiša. Treći razlog slabe posete je svakako i činjenica da je danas jedna od najvećih srpskih slava ‘Aranđelovdan’. Naravno, nisu izdali samo najvatreniji navijači Crvene zvezde sa ‘severne’ tribine.

FOTO: Printscreen

Možda bi bilo bolje da se ovaj meč igrao u Bačkoj Topoli, stadion bi sigurno bio pun, jer Crvena zvezda ne gostuje često u Bačkoj. Ipak, ovo je već pitanje za FS Srbije koji bi trebalo da razmisli o tome da ekipe iz nižeg ranga bar Zvezdu i Partizan uvek dočekuju na svom terenu ili bar do četvrtfinala.   HOTSPORT:RS