PLJUŠTE POZITIVNI KOMENTARI! Delije oduševljene prelaznim rokom, evo šta kažu

Dobar posao sportskog sektora ističe se i na društvenim mrežama među fanovima

Crvena zvezda je dolaskom novog trenera Baraka Bahara počela sa potpunom rekonstrukcijom tima i crveno-beli će izgledati značajno drugačije.

Crveno-beli su već doveli golmana Omrija Glazera, napadača Žana Filipa Krasoa, levo krilo Pitera Olajinku kao i veziste Marka Stamenića i Edmunda Ada.

Glazer je reprezentativac Izraela i bio je jedan od najboljih u Hapoel Ber Ševi, Kraso je bio jedan od najboljih igrača u francuskoj Ligi 2, Olajinka je bio najbolji igrač Slavije iz Praga i kapiten, a Stamenić standardan u Kopenhagenu i reprezentativac je Izraela, dok je Ado "oživeo karijeru" kroz Spartak iz Subotice i potpisao je na Marakanu, gde je bio velika želja gotovo dve godine.

Faktički je završen i transfer Emanuela Late Lata, fudbalera koji je pod ugovorom sa Atlalantom i on bi trebalo da se ozvaniči u narednih nekoliko dana.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Važan posao urađen je i sa potpisivanjem ugovora sa Jovanom Šljivićem, jednim od najvećih talenata kluba.

Ono što posebno raduje navijače, jeste i činjenica da su mnoga pojačanja stigla bez obeštećenja, pa su tako dovedeni Kraso, Olajinka i Stamenić, pojačanja kojih se ne bi postideli i mnogi moćni evropski klubovi.

Crveno-beli su uporedo sa dolascima radili i na smanjenju igračkog kadra, pa su se tako oslobodili i mnogih velikih plata, pa je ušteda samo za plate oko 3,5 miliona evra.

Takođe, klub su napustili Milan Borjan, koji je poslat na pozajmicu u Slovan iz Bratislave, čime se Zvezda rasteretila velike plate, Aleksandar Pešić je prodat u Ferencvaroš, Motika je otišao u Olimpiju, Pankov je prodat u Legiju iz Varšave, a najnoviji transfer je prodaja Andrije Radulovića u Vojvodinu.

Dobar posao sportskog sektora crveno-belih prepoznat je i na društvenim mrežama, gde mnogi navijači, izneli gomilu pohvala na račun kluba, što možete videti u nekim od narednih tvitova.

Telegraf.rs