Piksi utučen nakon remija… “Ko ne iskoristi šanse, uvek bude kažnjen”

Selektor Dragan Stojković Piksi vidno je razočaran zbog rezultata s Irskom

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno sa Irskom (1:1), ali zbog situacije u grupi, taj remi ima ukus poput poraza, pošto je naša selekcija izgubila prvu poziciju u grupi.

Dominirala je Srbija, imala je sve u svojim nogama, rezultat od 1:0 i velik broj prilika, koje napadači Srbije nisu uspeli da iskoriste i reše meč u ranijoj fazi utakmice.

Sve to je došlo na naplatu u 86. minutu, kada je Milenković postigao autogol posle nesporazuma u odbrani.

Selektor reprezentacije, Dragan Stojković Piksi, vidno je utučen posle utakmice imao da izjavi samo kako je sve ovo odlična utakmica, ali da obično to ima ovakav kraj.

I prvo i drugo poluvreme su bili odlični, nemam šta da zamerim igračima. Igrali su odličan fudbal, ali obično ekipa koja dominira na kraju bude kažnjena, pogotovo ukoliko ne iskoristi šanse koje stvori. Imali smo dosta šansi, nismo postigli taj drugi gol iz ne znam kog razloga... Došao je taj autogol, nema veze, idemo dalje, odigrali smo fantastičnu utakmicu - rekao je selektor Stojković po završetku meča.

Srbija se sada nalazi u izuzetno nelagodnoj situaciji, pošto će morati da juri pobedu protiv Portugala u Lisabonu, ukoliko želi da se domogne prvog mesta u grupi.

(Telegraf.rs)