Piksi posebno pohvalio fudbalera Crvene zvezde i Čukaričkog, evo šta je rekao o njima

Očekuje od njih da u jednom trenutku budu deo A tima

Govorio je Dragan Stojković Piksi o budućnosti reprezentacije Srbije i mladim igračima koji imaju potencijal da budu u A timu! Ako te trenutno, barem u skorije vreme.

Tom prilikom izdvojio je dvojicu fudbalera Crvene zvezde i Čukaričkog - Kostu Nedeljkovića i Mihajla Cvetkovića - za koje je imao samo reči hvale.

-  Imamo Nedeljkovića, ne bi bilo iznenađenje da je pozvan za A tim, volim kada vidim potencijal, vrstu hrbarosti, iako ima dosta manjkavosti. Ipak, prioritet je nejgova generacija, ostao je da bude deo tima. Cvetković iz Čukaričkog isto, toliko mlad, a deluje baš dobro. Ima vremena, na njima je da se dokazuju i bore. Poziv će stići - rekao je Piksi.

Dotakao se selektor Orlova i mlade reprezentacije, odnosno igrača od kojih očekuje da preuzme odgovornost.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Lučić, Mitrović, Kabić, Baždar, nema talenta, teren je tu, hoću da vas vidim u najboljem svetlu. Talenat je u 14-15 godina, očekujem punu odgovornost, očekujem da daju sve od sebe, da pomognu na najbolji mogući način. Šteta je što do sada nisam video Kabića, jednostavno ne igra, a mislim da je odličan igrač, ne verujem da grešim. Odličan igrač, ali ne igra, evo vidim da ga je Drulović pozvao. Baždar isto, nema više talenta ili jesi ili nisi. Da bih ja isto tako mogao da vučem neke poteze, ali je na vama da pokažete i dokažete, činimo sve da pomognemo jedni drugima i ne razmišljamo samo o sebi, već da vidimo sve naše selekcije da imaju taj jedan niz dobrih igara, rezultata, da sutra možemo da sa tog izvora crpimo važne igrače za A selekciju.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: