Piksi odbrusio Nemanji Vidću! “Da sam zaradio ne 16, već 116 miliona evra, u čemu je problem?”

Piksi odbrusio Nemanji Vidću!

Dragan Stojković Piksi odgovorio legendarnom Nemanji Vidiću.

Koliko su vas povredile reči Nemanje Vidića da je na vas i vaš stručni štab za dve godine potrošeno 16 miliona evra?

“Ne može da me povredi neko kao on koji ne radi ništa. Jako je ružno ono što je rekao. Pokazao je  nepoštovanje prema meni. Kao selektor nisam mogao da mu pomognem, ni odmognem u želji da postane predsednik FSS. To nisu optužbe nego komentari koji ne priliče njemu. On je veliko fudbalsko ime, poštovao sam ga i uvek govorio lepo o njemu. Bili smo ponosni na njegove igre. Zatečen sam pre svega njegovim osnovnim neznanjem. Ako već pominje brojke, nekih 16 miliona, prvo mora dobro da se informiše. Treba neko da mu objasni i pojednostavi šta su bilansi, završni računi itd. Mesto za tu vrstu pitanja je sednica Skupština, čije je član.”, rekao je Piksi u intervjuu za Sportski žurnal.

Vidić se nije pojavljivao na skupovima najvišeg organa FSS, verujete li da će doći i to isto reći?

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

“Nikad nije bio, niti će da dođe. Nismo svi te sreće da radimo i igramo u Engleskoj. Neko mora da radi i na drugim mestima. Ružno da se u tom kontekstu pominje moje ime. Može da me kritikuje, da mu se ne sviđa kako igramo, koje igrače pozivam. Napravio je autogol sa tajmingom. Mogao je da kaže pre ili posle, a ne dan-dva pred ceremoniju žreba, u Filharmoniji gde smo s ponosom predstavljali Srbiju.”

Jesu li tačno da ste toliko zaradili?

Nije. Ako Vidić izađe sa informacijom gde se pominju selektor i stručni štab, onda mora da stoji iza toga. Radi se o klasičnoj obmani i zbunjivanju javnosti. On u tim godinama i sa takvim ambicijama ne sme da dozvoli nešto tako. Na kraju krajeva, da sam zaradio ne 16, već 116 miliona evra, u čemu je problem? Čiji je to novac, ko je te pare uneo u Savez? Nije to državni novac? Mogu tačno da vam kažem koliko smo zaradili, ali čemu to. Postoje poreski organi, tačno se zna koliko smo platili njima. Ne znam da li je Nemanja izmanipulisan, da li postoji grupacija koja ga je navela da kaže tako nešto.”

Butasport.rs