Piksi iznenadio javnost izjavom: “Nije mi jasno kako je Partizan bio prvi do marta…”

Selektor ističe da je Zvezda mnogo bolji tim i da je razlika u kvalitetu ogromna

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi pričao je na konferenciji za medije pred okupljanje Orlova o mnogim temama, a novinare je interesovalo i kako je iz njegovog ugla izgledao 172. večiti derbi.

Piksi je istakao da u poslednjih 10 godina nije video ovakav derbi i da mu je ostavio sjajan utisak.

Takođe je istakao da je derbi dao odgovor na to ko je bolji i da mu nije jasno kako je Partizan do marta bio na prvoj poziciji i da je Zvezda mnogo bolji tim i da je razlika u kvalitetu ogromna.

- Što se derbija tiče, bio sam na stadionu, gledao sam derbi i mogu vam reći da u poslednjih 10 godina nisam video takav derbi, jer je sve pre toga bilo mučenje, negledljivo i po šansama i po golovima i po faulovima, po svemu. Ovaj derbi je po meni iz neutralnog ugla je ostavio utisak, video sam ispunjen stadion, jedan divan ambijent, Zvezda daleko bolji tim, daleko bolja igra, ono što ste vi videli, to sam video i ja, dobro je da se dešavaju preokreti, crveni karton, prečke, stative, sve ono što fudbal može da donese, imali smo u tom emotivnom smislu da vidimo, tako da sam zadovoljan.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Išao sam da vidim taj derbi uživo zbog Mijailovića i Baždara, igrača koji su na mom spisku, to je bio jedan od razloga, ali sam zadovoljan s onim što sam video, iako stranci vode glavnu reč i oni su ti koji su glavni igrači. Ali dobar derbi, meni se baš svideo, intenzitet, puno šansi, golova, daleko je Zvezda bolja u igračkom kadru i što pokazuje i ovo, ne znam sad, kako je Partizan do marta meseca bio na prvoj poziciji, meni nije to jasno, a bili su do juče, ogromna je razlika. Zvezda će biti prva, Partizan drugi, videćemo, biće intersantno za 4. poziciju, raduje me Kragujevac što se podigao.

(Telegraf.rs)