Piksi ga hteo u reprezentaciji međutim, niko nije znao šta se dešava sa njim

Srpski fudbaler je pokazao zaista zavidan potencijal u crveno-belom dresu, te je i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi želeo da ga pozove u reprezentaciju

U prethodnom periodu, dosta se govorilo o Kosti Nedeljkoviću, mladom beku Aston Vile, koji je na pozajmici u Crvenoj zvezdi.

Srpski fudbaler je pokazao zaista zavidan potencijal u crveno-belom dresu, te je i selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi želeo da ga pozove u reprezentaciju.

Ipak, Nedeljković se već jedan duži period muči sa povredom, i dugo vremena ga uopšte nije bilo u javnosti, i nije se znalo njegovo stanje, te ni selektor Stojković nije znao gde je, kao ni koliko je njegova povreda ozbiljna.

Sada se, po prvi put od povrede, Nedeljković pojavio u javnosti, i to na "crveno-beloj večeri" u Bijeljini, koju je organizovao klub Zvezdinih navijača iz tog grada.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

O tome se oglasila i Zvezda na društvenim mrežama.

- Delegacija Crvene zvezde posetila je Bijeljinu, gde je klub navijača, sada već tradicionalno, organizovao „Crveno-belo veče“. Događaju je prisustvovalo preko 800 ljudi, a osim domaćina, bili su prisutni i mnogobrojni gosti odnosno navijači iz brojnih gradova. Predstavnici Crvene zvezde bili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, legende Boško Đurovski, Dragiša Binić i Ilija Najdoski, kao i fudbaleri Gelor Kanga i Kosta Nedeljković, ali i bivši fudbaler našeg kluba Srđan Plavšić - stoji u objavi crveno-belih.

(Telegraf.rs)